Muuta esineet ja kulta rahaksi

14k
26,00 €/g
18k
33,00 €/g
21k
38,50 €/g
24k
45,00 €/g

Myyminen


Kun haluat myydä

Saat rahat esineestäsi heti kun tuot sen meille. Saamasi summa määräytyy arvioidun huutokauppahinnan mukaan, sillä esine myydään myöhemmin Suomen suurimmassa huutokaupassamme. Jos esineesi hinta nousee tarjouskilpailussa arvioitua korkeammaksi, syntyvä ylijäämä kuuluu sinulle.

Millaisia esineitä voit tuoda meille?

Voit tuoda meille monenlaisia arvotavaroita, esimerkiksi koruja, kelloja, hopeaesineitä, soittimia, taidetta, keräilytavaraa ja designia, kuten myös elektroniikkaa ja muodin merkkituotteita yhtä hyvin kuin antiikkia. Suositun huutokaupan ja ammattitaitoisen arvioinnin ansiosta saat aina asianmukaisen hinnan.

Korut
Kellot
Hopeaesineet
Soittimet
Taide- ja design-esineet
Viihde-elektroniikka
Arvopaperit ja osakkeet
Aseet
Keräily- ja juhlarahat
Mitalit ja arvomerkit

Kullan hinta

Laina-arvio

Yhteensä

0

Paras hinta kullasta

Seuraamme kullan kurssia jatkuvasti ja päivitämme kullan grammahintoja sen mukaisesti. Laskurimme avulla näet helposti, mikä on kultaesineesi painoon ja kultapitoisuuteen perustuva alkaen-hinta.

Asiantuntijamme ottavat hinta-arviossa huomioon monta muutakin seikkaa. Painon ja pitoisuuden lisäksi kultatuotteen arvoa nostavat esimerkiksi sen jalokivet, tunnettu suunnittelija ja hyvä kunto. Ei haittaa, vaikka tuotteista puuttuisivat leimat tai ne eivät olisi suomalaiset. Pystymme silti määrittämään esineen jalometallipitoisuuden ja maksamaan siitä oikean hinnan. Meille voit tuoda myös romukultaa.

Tule esineesi kanssa käymään jossakin toimipisteistämme tai lähetä siitä meille kuva, niin saat tarkemman tarjouksen!

Helsingin Pantti

Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen, huutokauppatoimintaan ja korujen myyntiin erikoistunut yritys.

Meillä saat lainaa tavaraa vastaan, kierrätät omat esineesi eteenpäin, pääset mukaan Suomen suurimman huutokaupan jännittävään maailmaan ja ostat laadukkaita second hand -koruja verkkokaupasta ja kaikista toimipisteistämme.

Palvelemme seitsemässä kaupungissa ja 12 toimipisteessä. Tervetuloa!

Pyydä arvio Katso lähin toimipiste