Hopeaesineet Pyydä arvio


Vanhat ja uudemmat pöytähopeat sekä hopeakorut ovat hyviä panttilainan vakuuksia. Modernit pöytähopeat ovat arvokkaimpia kaivertamattomina, mutta kaiverrukset eivät ole este lainan antamiselle. Hopeaesineen arvostettu suunnittelija, esimerkiksi Tapio Wirkkala tai Bertel Gardberg, nostavat sen arvoa, samoin kuin tunnettu valmistaja, kuten Kultakeskus.

Hopeakorujen kohdalla design, brändit ja suunnittelija ovat vieläkin suuremmassa roolissa kuin pöytähopeiden kohdalla esineen arvoa määriteltäessä. Haluttuja ja siksi mainioita panttilainan vakuuksia ovat esimerkiksi Lumoavan, Kalevala Korun, Lapponian tai jo toimintansa lopettaneiden Kupittaan Kullan ja Kaunis Korun hopeakorut, sekä ulkomaisista muun muassa Jensenin, Tiffany & Co:n, Efva Attlingin, Pandoran ja Thomas Sabon tuotteet.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio