Pori

Kävelykadulla sijaitseva Porin toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30 – 16.30. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 789,95 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 48,4 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Yrjönkatu 12
28100 Pori (reittiohjeet)

(02) 6334 950

Aukioloajat
ma-pe 9.30-16.30