Tampere

Tampereen toimipiste sijaitsee Tampereen Pantin rakennuksessa. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30 – 16.30. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Puutarhakatu 11
33210 Tampere (reittiohjeet)

(03) 2700 200

Aukioloajat
ma-pe 9.30-16.30