Tampere

Tampereen toimipiste sijaitsee Tampereen Pantin rakennuksessa. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30 – 16.30. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat kullasta parhaan hinnan! Tule käymään tai kysy alla olevalla lomakkeella laina-arvio. Saat vastauksen sähköpostiisi.

Helsingin Pantti tarjoaa mutkatonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille arvotavaroitaan ja saada niitä vastaan lainaa. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaa takaisin, panttaamasi esine kuittaa sen pois ilman huolta maksuhäiriömerkinnästä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle lainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Verkossa palvelee kullan panttauksessa ja myynnissä Digipantti kautta Suomen. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti tai tilaa kotiisi ilmainen Panttipaketti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 794,15 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 50,8 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Puutarhakatu 11
33210 Tampere (reittiohjeet)

(03) 2700 200

Aukioloajat
ma-pe 9.30-16.30