Helsinki, Kamppi

Helsingin Pantin Kampin toimipiste sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, kauppakeskus Kampin vieressä. Jalokiviin, taiteeseen, kelloihin ja keräilyesineisiin erikoistunut toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17. Edellä mainittujen lisäksi lainan vakuudeksi sopivat esimerkiksi korut, kulta, soittimet ja elektroniikka. Lisää tietoa esineistä löydät tästä.

Kampin toimipisteessä lisäksi korumyymälä. Helsingin Pantti tarjoaa erinomaisen valikoiman huollettuja, tarkastettuja second hand -koruja.

Myös ajanvarauksella

Suoraan ilman ajanvarausta tapahtuvan palvelun lisäksi Kampin toimipisteessä on myös erillinen arviohuone, jonne on mahdollista varata aika etukäteen. Täällä lainan vakuutta on mukava käydä läpi omassa rauhassa henkilökuntamme avustuksella.

Erityisen hyvin arviohuone sopii käytettäväksi, kun tuot arvioitavaksi:

  • Asunto-osakkeen tai muita arvopapereita
  • Ison määrän erilaisia koruja

Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta ajanvaraus@helsinginpantti.fi tai soittamalla numeroon 09 2705 3030. Mikäli varaat ajansähköpostitse, viestiin on hyvä liittää tietoa millaisesta asiasta on kyse, jotta osaamme varata oikean alan asiantuntijan parhaan palvelun takaamiseksi. Olemme aina yhteydessä ajan vahvistamiseksi.

Tervetuloa käymään suoraan tai ajanvarauksen kautta! Voit myös kysyä etukäteen laina-arvion alla olevalla lomakkeella.

Helsingin Pantista saat huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on merkintä luottotiedoissaan. Jos syystä tai toisesta et halua maksaa lainaa takaisin, siitä ei myöskään seuraa luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantti palvelee seitsemässä kaupungissa. Löydät meidät Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Porista. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi – teemme arviot saman tien luotettavasti ja ammattitaidolla.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 789,95 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 48,4 %.

 


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Salomonkatu 3
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3030

Aukioloajat
ma-pe 10-17
Palvelemme myös ajanvarauksella