Helsinki, Kamppi

Kampin toimipiste sijaitsee Helsingin ytimessä ja on erikoistunut metsästysaseisiin, jalokiviin sekä kelloihin, keräilyesineisiin ja taiteeseen. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia, metsästysaseita ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä.

Myös ajanvarauksella

Normaalin palvelun lisäksi Kampin toimipisteen tiloissa on myös erillinen arviohuone, jossa on mahdollisuus käydä panttaukseen liittyviä asioita läpi kaikessa rauhassa henkilökuntamme avustuksella.

Erityisen hyvin arviohuone sopii käytettäväksi, kun tuot arvioitavaksi:

  • Asunto-osakkeen tai muita arvopapereita
  • Ison määrän erilaisia koruja
  • Metsästysaseen (ota etukäteen yhteys konttoriin)

Voit varata ajan laittamalla sähköpostia osoitteeseen ajanvaraus@helsinginpantti.fi tai soittamalla numeroon 09 – 2705 3031. Mikäli varaat aikaa sähköpostitse, viestiin on hyvä liittää tietoa millaisesta asiasta on kyse, jotta osaamme varata oikean alan asiantuntijan parhaan palvelun takaamiseksi. Olemme aina yhteydessä ajan vahvistamiseksi.

Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Salomonkatu 3
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3030

Aukioloajat
ma-pe 10-17
Myös ajanvarauksella
Olemme suljettuna:
6.12.
24.-26.12.
31.12. suljemme klo 13