Helsinki, Kamppi

Helsingin Pantin Kampin toimipiste sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, kauppakeskus Kampin vieressä. Jalokiviin, taiteeseen, kelloihin ja keräilyesineisiin erikoistunut toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17. Edellä mainittujen lisäksi lainan vakuudeksi sopivat esimerkiksi korut, kulta, soittimet ja elektroniikka. Lisää tietoa esineistä löydät tästä.

Kampin toimipisteessä on lisäksi korumyymälä. Helsingin Pantti tarjoaa erinomaisen valikoiman huollettuja, tarkastettuja second hand -koruja.

Myös ajanvarauksella

Suoraan ilman ajanvarausta tapahtuvan palvelun lisäksi Kampin toimipisteessä on myös erillinen arviohuone, jonne on mahdollista varata aika etukäteen. Täällä lainan vakuutta on mukava käydä läpi omassa rauhassa henkilökuntamme avustuksella.

Erityisen hyvin arviohuone sopii käytettäväksi, kun tuot arvioitavaksi:

  • Asunto-osakkeen tai muita arvopapereita
  • Ison määrän erilaisia koruja

Voit varata ajan sähköpostitse osoitteesta ajanvaraus@helsinginpantti.fi tai soittamalla numeroon 09 2705 3030. Mikäli varaat ajansähköpostitse, viestiin on hyvä liittää tietoa millaisesta asiasta on kyse, jotta osaamme varata oikean alan asiantuntijan parhaan palvelun takaamiseksi. Olemme aina yhteydessä ajan vahvistamiseksi.

Tervetuloa käymään suoraan tai ajanvarauksen kautta! Voit myös kysyä etukäteen laina-arvion alla olevalla lomakkeella.

Helsingin Pantti tarjoaa mutkatonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille arvotavaroitaan ja saada niitä vastaan lainaa. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaa takaisin, panttaamasi esine kuittaa sen pois ilman huolta maksuhäiriömerkinnästä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle lainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Verkossa palvelee kullan panttauksessa ja myynnissä Digipantti kautta Suomen. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti tai tilaa kotiisi ilmainen Panttipaketti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 794,15 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 50,8 %.

 


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Salomonkatu 3
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3030

Aukioloajat
ma-pe 10-17
Palvelemme myös ajanvarauksella