Tietoa meistä


Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen, huutokauppatoimintaan ja korujen myyntiin erikoistunut yritys. Olemme alan suurin ja vanhin Suomessa perustettu toimija. Palvelemme seitsemässä kaupungissa ja 12 toimipisteessä sekä tietenkin verkossa.

Lainaa
Helppo ja huoleton panttilaina

Helsingin Pantista saat lainaa 20 eurosta 500 000 euroon asti. Lainaa saavat kaikki täysi-ikäiset arvotavaraa vastaan. Lainasumman saat heti käteisenä tai tilillesi. Lainan vakuudeksi sopivat esimerkiksi kulta, hopea, kellot, taide, design-esineet ja soittimet. Meillä esineesi arvioi kokenut ammattilainen.

Panttilaina on turvallinen vaihtoehto, jolla ei ole missään tilanteessa vaikutusta luottotietoihisi. Tavaravakuuden ansiosta myöskään mahdollisella luottotietomerkinnällä ei ole meillä merkitystä.

Huuda
Suomen suurin huutokauppa

Kerran viikossa järjestettävä huutokauppamme on Suomen suurin arvotavarahuutokauppa. Uusi huutokauppa käynnistyy joka perjantai. Tarjouksia voit tehdä seuraavaan tiistaihin huutokaupan loppumiseen asti. Missä ikinä oletkin, huudat vaivattomasti huutokaupassa.

Osta
Aitoja aarteita

Second hand -korujen verkkokaupassamme on tuhansia aitoja aarteita, joita et löydä muualta. Kaikki korut ovat tarkastettuja, huollettuja ja kaivertamattomia. Lisää yksilöllisiä ja kestäviä löytöjä teet toimipisteissämme.

Digipantti
Powered by Helsingin Pantti

Digipantti on verkossa toimiva panttilainaamomme, joka on erikoistunut palvelemaan kultaa panttaavia ja myyviä asiakkaita kautta Suomen. Tilaamalla ilmaisen Panttipaketin voit muuttaa kultaa rahaksi suoraan kotoasi, milloin vain.

Kun asioit Digipantissa, arvioinnin ja maksuliikenteen hoitaa Helsingin Pantti. Tilaa Panttipaketti ja kokeile jo tänään!