Vantaa, Tikkurila

Vantaan toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, Tikkuraitin varrella. Tikkuraitti on kävelykatu, jonne on helppo saapua myös omalla autolla kiinteistössämme sijaitsevan parkkihallin ansiosta. Hissillinen käynti toimipisteeseen on aivan ovemme välittömässä läheisyydessä. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17.

Meille voit tuoda lainan vakuudeksi erilaisia arvoesineitä, kuten koruja, kelloja, taidetta, soittimia, elektroniikkaa ja merkkituotteita. Lisää tietoa vakuuksista löydät tästä. Toimipisteen myymälässä on edustava valikoima koruja ja muita laadukkaita heti ostettavia second hand -tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei seuraa luottotietomerkintää, sillä tavaravakuus kattaa lainan. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi, tai kysy ensin lomakkeella esineellesi laina-arvio. Saat pian vastauksen sähköpostiisi.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 789,95 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 48,4 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Tikkuraitti 13
01300 Vantaa

(postiosoite Lehdokkitie 4, 01300 Vantaa) (reittiohjeet)

(09) 2705 3080

Aukioloajat
ma-pe 10-17
la 10-15