Vantaa, Tikkurila

Vantaan toimipisteemme sijaitsee Tikkurilassa, Tikkuraitin varrella. Tikkuraitti on kävelykatu, jonne on helppo saapua myös omalla autolla kiinteistössämme sijaitsevan parkkihallin ansiosta. Hissillinen käynti toimipisteeseen on aivan ovemme välittömässä läheisyydessä. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17 ja lauantaisin klo 10 – 15.

Meille voit tuoda lainan vakuudeksi erilaisia arvoesineitä, kuten koruja, kelloja, taidetta, soittimia, elektroniikkaa ja merkkituotteita. Lisää tietoa vakuuksista löydät tästä. Toimipisteen myymälässä on edustava valikoima koruja ja muita laadukkaita heti ostettavia second hand -tuotteita. Tervetuloa tutustumaan!

Helsingin Pantti tarjoaa mutkatonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille arvotavaroitaan ja saada niitä vastaan lainaa. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaa takaisin, panttaamasi esine kuittaa sen pois ilman huolta maksuhäiriömerkinnästä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle lainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Verkossa palvelee kullan panttauksessa ja myynnissä Digipantti kautta Suomen. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti tai tilaa kotiisi ilmainen Panttipaketti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 794,15 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 50,8 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Tikkuraitti 13
01300 Vantaa

(postiosoite Lehdokkitie 4, 01300 Vantaa) (reittiohjeet)

(09) 2705 3080

Aukioloajat
ma-pe 10-17
la 10-15
Olemme suljettuna 21.-23.6.