Helsinki, Asematunneli

Asematunnelin toimipiste sijaitsee Helsingin ytimessä, rautatieaseman alakerrassa. Toimipisteeseen pääset helposti Rautatieasemalta ja Citycenterin ostoskekuksesta seuraamalla Metro-opasteita. Voit myös saapua suoraan metrolla, koska toimipisteemme sijaitsee Asematunnelissa heti liukuportaiden yläpäässä. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 20 ja lauantaisin 10 – 19. Asematunnelin panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 789,95 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 48,4 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Kaivokatu 6, Asematunneli
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3060

Aukioloajat
ma-pe 10-20
la 10-19