Helsinki, Asematunneli

Asematunnelin toimipiste sijaitsee Helsingin ytimessä, rautatieaseman alakerrassa. Toimipisteeseen pääset helposti Rautatieasemalta ja Citycenterin ostoskekuksesta seuraamalla Metro-opasteita. Voit myös saapua suoraan metrolla, koska toimipisteemme sijaitsee Asematunnelissa heti liukuportaiden yläpäässä. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 20 ja lauantaisin 10 – 19. Asematunnelin panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat kullasta parhaan hinnan! Tule käymään tai kysy alla olevalla lomakkeella laina-arvio. Saat vastauksen sähköpostiisi.

Helsingin Pantti tarjoaa mutkatonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille arvotavaroitaan ja saada niitä vastaan lainaa. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaa takaisin, panttaamasi esine kuittaa sen pois ilman huolta maksuhäiriömerkinnästä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle lainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Verkossa palvelee kullan panttauksessa ja myynnissä Digipantti kautta Suomen. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti tai tilaa kotiisi ilmainen Panttipaketti.

Esimerkki: Mikäli asiakas on ottanut lainaa 700 euroa ja maksaa sen takaisin eräpäivänä 3 kuukauden kuluttua, kaikki korot ja kulut huomioiva takaisinmaksettava summa on 794,15 euroa. Todellinen vuosikorko on silloin 50,8 %.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Kaivokatu 6, Asematunneli
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3060

Aukioloajat
ma-pe 10-20
la 10-19

3.6. alkaen olemme avoinna:
ma-pe 10-18
la 11-16