Espoo, Leppävaara

Leppävaaran toimipiste sijaitsee hyvällä paikalla lähellä Kauppakeskus Selloa Leppävaarankadulla. Toimipiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on toimipisteitä Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse toimipiste ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.


Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Leppävaarankatu 12
02600 Espoo (reittiohjeet)

(09) 2705 3070

Aukioloajat
ma-pe 10-17
Olemme suljettuna:
6.12.
24.-26.12.
31.12. suljemme klo 13