Korut Pyydä arvio


Yleisin lainan tavaravakuus on kultakoru. Koru voi olla yhtä hyvin ehjä kuin rikkinäinen, vaikka saatkin enemmän lainaa ehjästä korusta. Korua vastaan saatavan lainan määrää nostavat jalokivet, tunnettu suunnittelija tai haluttu brändi, esimerkiksi Gucci, Bulgari sekä monet kotimaiset valmistajat. Myös hopeakorut ovat hyviä lainan vakuuksia, kuten osa epäjaloistakin koruista.

Epäjalot korut voivat olla keräilijöiden suosimia vintage-koruja. Tällaisia ovat vaikkapa vanhat pronssiset Kalevala Korut tai Pentti Sarpanevan tuotanto. Yhtä hyvin lainan vakuudeksi käyvät kuuluisien muotitalojen brändejä edustavat pukukorut. Haluttuja pukukoruja ovat muun muassa Chanelin, Versacen, Diorin ja YSL:n korut.

Tunnettuja hopeakorujen valmistajia ovat esimerkiksi Lumoava, Kalevala Koru, Lapponia tai jo toimintansa lopettaneet Kupittaan Kulta ja Kaunis Koru, sekä ulkomaisista muun muassa Jensen, Tiffany & Co ja Efva Attling. Kysy korullesi arvio, voit yllättyä iloisesti.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 700€:n lainalle on 794,15€, todellinen vuosikorko 50,8 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio