Viihde-elektroniikka Pyydä arvio


Lainan vakuudeksi voit tuoda esimerkiksi kännyköitä, digi- ja videokameroita, kannettavia tietokoneita, pelikonsoleita ja muuta viihde-elektroniikkaa. Lainan myöntämisen edellytyksenä on ostokuitti ja voimassa oleva takuutodistus.

Ota elektroniikkalaitteita pantatessasi mukaan kaikki laitteen käyttämiseen tarvittavat olennaiset tarvikkeet, kuten kaukosäätimet, akut ja laturit. Lainamäärää nostavat esimerkiksi käyttöohjeet, ohjelmistot, lisävarusteet ja pelit.

Laitteissa olevat käyttäjälukitukset ja salasanat on poistettava ennen panttausta tai vaihtoehtoisesti luovutettava ne Helsingin Pantin tietoon. Näin toimitaan, jotta tuote on myyntikelpoinen, mikäli laina jää hoitamatta.

Koska viihde-elektroniikka ikääntyy huomattavasti muita vakuuksia nopeammin, korkojen ja kulujen lisäksi lainan pääomaa tulee samalla lyhentää sille määrätyn lyhennyksen verran.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 700€:n lainalle on 794,15€, todellinen vuosikorko 50,8 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio