Soittimet Pyydä arvio


Lainan vakuudeksi käyvät kitarat, viulut, jousisoittimet, puhaltimet, kosketinsoittimet, lyömäsoittimet, vahvistimet, efekti- ja studiolaitteet. Lyömäsoittimien ryhmästä lainan vakuudet ovat pääsääntöisesti symbaaleja ja virvelirumpuja. Kitaraa suurempien soittimien kohdalla kannattaa soittaa ja varmistaa toimipisteen varastointimahdollisuus etukäteen.

Kitarat, jousisoittimet ja puhaltimet tuodaan pantattavaksi niille kuuluvassa pussissa tai laukussa. Muista ottaa mukaan efekti- ja studiolaitteiden ostokuitti sekä virtalähde! Kaikki käyttöohjeet, välijohdot ja lisävarusteet nostavat laina-arvoa.

Soittimien vaatiman keskimääräistä suuremman varastotilan vuoksi niistä peritään soittimen koosta riippuen 1–6 euron suuruinen varastointimaksu. Säilytämme soittimet laina-aikana normaalissa huoneenlämpötilassa ja ilmankosteudessa.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 700€:n lainalle on 794,15€, todellinen vuosikorko 50,8 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio