Kellot Pyydä arvio


Kellot ovat kullan ohella yksi yleisimpiä panttilainan vakuuksia. Lainan vakuutena kellon tärkeitä ominaisuuksia ovat ensisijaisesti merkki, malli, ikä ja valmistusmateriaali. Pääsääntöisesti automaattikoneistoisesta kellosta saa enemmän lainaa kuin nuppivetoisesta tai kvartsikellosta, miestenkellosta enemmän kuin naisten vastaavasta.

Materiaaleista platina ja kulta ovat muita arvokkaampia. Arvokkaita kellomerkkejä ovat esimerkiksi Rolex, Omega, Breitling, Panerai ja Tag Heuer. Haluttuja ovat toisaalta myös muotibrändien kellot, joita on esimerkiksi Diorilla, YSL:lla, Yksittäisen kellon laina-arvoa nostavat kellon hyvä kunto, mukana seuraavat todistukset ja laatikot sekä esimerkiksi mahdolliset rannekkeen lisäpalat tai alkuperäiset lisärannekkeet.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 700€:n lainalle on 794,15€, todellinen vuosikorko 50,8 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio