Taide- ja design-esineet Pyydä arvio


Maalaukset, taidegrafiikka, pienoisveistokset, lasitaide ja keräilyesineet sekä design-tuotteet ovat laaja ryhmä lainan vakuutena toimivia arvoesineitä. Tunnettu tekijä, signeeraukset ja esineen hyvä kunto nostavat arvoa. Lisäksi myös teoksen aihe saattaa olla sen arvoa nostava tekijä.

Yleisiä lainan vakuuksia ovat esimerkiksi Oiva Toikan lasilinnut tai Kaj Franckin ja Tapio Wirkkalan signeerattu lasi, mutta myös monet uudemmat design-esineet, kuten Iittalan, Marimekon, Vitran tai Alessin tuotanto. Taito Oy, Artek, Louis Poulsenin ja Secto ovat muutamia monista valaisinvalmistajista, joiden tuotteet ovat myös erinomaisia panttilainan vakuuksia. Voit tuoda meille monien muotoilijoiden tuotteita ja kalusteita Alvar Aallosta Yrjö Kukkapuron ja Eero Aarnion kautta Harri Koskiseen.

Ei haittaa, vaikka et olisi itse varma esineesi suunnittelijasta tai valmistajasta. Me selvitämme tarpeelliset arvoon vaikuttavat seikat

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 700€:n lainalle on 794,15€, todellinen vuosikorko 50,8 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio