Asunto-osake lainan vakuutena


Tiesitkö, että asunto-osakkeesi on oivallinen ratkaisu nopeaan rahoitustarpeeseen? Tule käymään tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää mutkattomasta lainapalvelustamme. Unohda jonotusmusiikki ja palveluruuhkat – meillä asiat hoituvat heti.

Asunto-osake

Jätä yhteydenottopyyntö

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä toivomanasi ajankohtana puhelimitse.

Helsingin Pantti on vuonna 1882 perustettu panttilainaukseen, huutokauppatoimintaan ja korujen myyntiin erikoistunut yritys. Olemme alan suurin ja vanhin Suomessa perustettu toimija. Palvelemme seitsemässä kaupungissa ja 12 toimipisteessä sekä verkossa.

Usein kysyttyä

Kyllä, kunhan osakekirjat ovat hallussasi eivätkä esimerkiksi lainan takuina pankissa. Meillä laina järjestyy nopeasti, kun tarvittavat dokumentit ovat mukana. Et tarvitse takaajia, eikä aiemmalla lainahistoriallasi ole merkitystä, sillä panttilaina on tavaravakuudellista.

Ota meille tullessasi mukaasi henkilöllisyystodistuksen lisäksi alkuperäinen osakekirja, josta näkyvät siirtomerkinnät, sekä tuore isännöitsijäntodistus.

Lainan maksimimäärään vaikuttavat asunnon sijainti, koko, taloyhtiön tila ynnä muut samat seikat kuin asuntojen arvoon muutenkin. Sinun ei kuitenkaan ole pakko nostaa lainaa maksimimäärää, vaan sen verran kuin haluat.

Saat rahat nopeimmillaan jo saman päivän aikana. Enimmillään aikaa kuluu 1-2 päivää.

Kaikkien omistajien on hyväksyttävä osakkeen panttaaminen. Siksi panttaussitoumuksen allekirjoittavat kaikki senhetkiset omistajat. Laina tulee  yhden ihmisen nimiin.

Se ei ole mahdollista, koska kuolinpesä ei ole luonnollinen henkilö.

Eipä juuri. Jos olet ostanut asunnon alle kuusi kuukautta sitten, haluamme nähdä kauppakirjan ja todistuksen arvonlisäveron maksamisesta. Jos osake taas on siirtynyt haltuusi perintönä edeltävien kuuden kuukauden aikana, ota mukaasi perukirja.

Laina tehdään kolmeksi kuukaudeksi. Voit maksaa sen kuitenkin halutessasi pois jo aiemmin tai yhtä hyvin myös jatkaa laina-aikaa seuraavan kolmen kuukauden jakson verran.

Voit, kunhan maksat lainan pois esimerkiksi käsirahan saatuasi. Laina on mahdollista hoitaa myös vasta kaupantekotilaisuudessa, jolloin osakekirjat siirtyvät pantin hallusta uudelle omistajalle.