Oiva Toikan lasitaiteen huutokauppaus ja panttaus

Oiva Toikan lasitaide – keräilijöiden intohimon kohde

Kotimaisen muotoilun mestari, Oiva Toikka, on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen lasitaiteeseen. Hänen luomansa lasilinnut ja muut lasiesineet ovat keräilijöiden ja taiteen ystävien arvostamia aarteita. Me Helsingin Pantissa ymmärrämme tämän intohimon ja tarjoamme mahdollisuuden hankkia näitä ainutlaatuisia teoksia huutokauppojemme kautta.

Toikan taide on tunnettu sen leikkisyydestä ja värikkyydestä, mikä tekee jokaisesta teoksesta ainutlaatuisen. Hänen työnsä, kuten suositut Kastehelmi- ja Flora-astiastot, ovat myös esimerkkejä suomalaisen muotoilun ajattomuudesta. Huutokaupoissamme tarjolla olevat Toikan teokset ovat paitsi keräilyharvinaisuuksia, myös sijoitus tulevaisuuteen.

Investoi lasitaiteeseen – Oiva Toikan teokset huutokaupassa

Kun puhutaan sijoittamisesta taiteeseen, Oiva Toikan lasiteokset ovat erinomainen valinta. Niiden arvo säilyy ja usein jopa kasvaa ajan myötä. Meidän järjestämissämme huutokaupoissa voit löytää niin lasilintuja, vuosikuutioita kuin muitakin Toikan suunnittelemia esineitä. Jokainen kohde on tarkkaan valittu ja arvioitu asiantuntijoidemme toimesta, jotta voimme taata niiden aitouden ja laadun.

Meillä on ilo tarjota asiakkaillemme mahdollisuus osallistua huutokauppaan niin paikan päällä kuin verkossakin. Verkkoalustamme mahdollistaa osallistumisen huutokauppaan missä tahansa oletkin, ja tarjoaa jännittävän tavan kasvattaa omaa taidekokoelmaasi.

Panttaa ja lainaa – turvallinen tapa rahoittaa taidehankintoja

Kun haluat rahoittaa uuden taidehankinnan tai tarvitset väliaikaista taloudellista joustoa, panttilaina on turvallinen ja luotettava vaihtoehto. Me Helsingin Pantissa tarjoamme panttilainaa arvotavaroita vastaan, kuten Oiva Toikan lasitaidetta. Lainaprosessimme on nopea ja vaivaton, ja saat lainasumman heti käyttöösi.

Panttilainan etuna on, että voit säilyttää omistusoikeuden esineeseesi samalla, kun hyödynnät sen arvoa. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyseessä on tunnearvoa tai sijoitusarvoa omaava taide-esine. Panttilainan avulla voit turvata taloutesi ilman, että sinun tarvitsee luopua rakkaista taideaarteistasi.

Uniikit löydöt ja kestävät aarteet – Oiva Toikan lasitaide

Oiva Toikan lasitaide on tunnettu sen ainutlaatuisuudesta ja laadusta. Meidän second hand -korujen verkkokauppamme lisäksi löydät meiltä myös Toikan lasitaidetta. Jokainen kappale on huolellisesti tarkastettu ja valittu, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Olipa kyseessä sitten lasilintu tai muu Toikan suunnittelema esine, voit olla varma, että se tuo iloa ja väriä kotiisi tai toimii arvokkaana lisänä kokoelmaasi. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sen oikean teoksen, joka sopii toiveisiisi ja budjettiisi.

Pyydä laina-arvio Katso lähin toimipiste Kullan hinta