Innostu Tapio Wirkkalan luomuksista – Helsingin Pantti

Taiteilijan monipuolinen perintö

Tapio Wirkkala oli mestari muotoilun ja käsityön alalla, jonka luomukset ovat jättäneet pysyvän jäljen suomalaiseen ja kansainväliseen designiin. Hänen kykynsä työstää erilaisia materiaaleja – lasista puuhun ja posliiniin – on inspiroinut lukemattomia taiteilijoita ja muotoilijoita ympäri maailmaa. Me Helsingin Pantissa arvostamme suuresti Wirkkalan perintöä ja tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ihailla ja hankkia hänen ikonisia teoksiaan.

Wirkkalan kädenjälki on tunnistettavissa hänen ainutlaatuisesta tavastaan yhdistää käytännöllisyys ja esteettisyys. Hänen innovatiiviset valmistustekniikkansa ovat osoitus hänen luovasta nerokkuudestaan. Meillä on ilo ja kunnia tarjota näitä ajattomia esineitä asiakkaillemme, olipa kyseessä sitten huutokauppa tai suora myynti.

Designin helmiä huutokaupassa ja myynnissä

Wirkkalan suunnittelemat esineet ovat haluttuja keräilykohteita, ja niiden arvo säilyy vuosikymmenestä toiseen. Meidän viikoittaisissa huutokaupoissamme on säännöllisesti tarjolla Wirkkalan suunnittelemia aarteita, jotka houkuttelevat niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin keräilijöitä. Jokainen huutokauppamme on mahdollisuus löytää oma palanen suomalaista designhistoriaa.

Verkkokauppamme korujen joukosta voi löytyä myös Wirkkalan suunnittelemia koruja, jotka ovat tarkastettuja ja huollettuja. Nämä korut ovat paitsi kauniita myös kestäviä, ja ne kertovat tarinaa suomalaisen muotoilun mestarista. Digipanttimme kautta voit myös pantata tai myydä omat Wirkkala-esineesi turvallisesti ja vaivattomasti.

Wirkkalan perintö elää

Wirkkalan työn vaikutus ulottuu laajalle ja hänen luomuksensa ovat edelleen suosittuja niin käyttöesineinä kuin taide-esineinäkin. Hänen kykynsä ymmärtää materiaalien ominaisuuksia ja muokata niitä uusiksi, eläviksi muodoiksi on tehnyt hänestä yhden kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista muotoilijoista. Me Helsingin Pantissa olemme ylpeitä voidessamme olla osa tätä perintöä ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia Wirkkalan taidonnäytteistä.

Olipa kyseessä sitten uniikki lasiesine, käytännöllinen käyttöesine tai taidokkaasti suunniteltu koru, Wirkkalan luomukset puhuttelevat yksilöllisyydellään ja ajattomuudellaan. Kutsuimme kaikki designin ystävät tutustumaan Wirkkalan laajaan ja monipuoliseen tuotantoon, joka on saatavilla sekä huutokaupoissamme että myymälöissämme.

Investoi designklassikoihin

Wirkkalan suunnittelemat esineet ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä, myös arvokkaita sijoituskohteita. Niiden arvo säilyy ja usein jopa kasvaa ajan myötä, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin keräilijöille kuin sijoittajillekin. Me Helsingin Pantissa autamme sinua löytämään juuri ne Wirkkalan teokset, jotka sopivat parhaiten kokoelmaasi tai sijoitusstrategiaasi.

Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina arvioimaan Wirkkala-esineesi ja tarjoamaan niistä kilpailukykyisen hinnan, olipa kyseessä sitten panttilaina tai suora myynti. Meidän kauttamme voit myös löytää harvinaisuuksia ja erikoisuuksia, jotka kruunaavat minkä tahansa designkokoelman.

Pyydä laina-arvio Katso lähin toimipiste Kullan hinta