Aseet Pyydä arvio


Yleisimmät metsästyskäyttöön hyväksytyt asetyypit käyvät lainan vakuudeksi. Aseen voi pantata sen omistaja, ja hän on myös ainoa, joka voi lunastaa sen takaisin. Esimerkiksi rinnakkaisluvan haltija ei voi tehdä sitä. Käsiaseita emme ota vastaan.

Aseita voit pantata Helsingissä Kampin toimipisteessämme sekä Turun ja Tampereen toimipisteissä. Kun panttaat aseita, suosittelemme olemaan ensin puhelimitse yhteydessä siihen toimipisteeseen, jossa aiot asioida.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio