Arvopaperit ja osakkeet Pyydä arvio


Arvopaperit, asumisoikeussopimukset ja asunto-osakkeet ovat erinomaisia takuita panttilainalle. Asumisoikeussopimus, joka on samalla todistus maksetusta asumisoikeusmaksusta, toimii sellaisenaan panttilainan vakuutena. Asunto-osakkeen panttaamiseen puolestaan tarvitset osakekirjan lisäksi tuoreen isännöitsijäntodistuksen. Arvopapereita pantatessasi varaa  mukaan arvo-osuustilin numero ja hiukan aikaa. Panttaussopimukseen vaadittavan säilyttäjän vahvistuksen saaminen saattaa säilyttäjästä riippuen kestää 20-40 minuuttia.

Asumisoikeussopimukset, asunto-osakkeet

Asumisoikeussopimus, joka toimii todistuksena maksetusta asumisoikeusmaksusta, on panttauskelpoinen. Asunto-osakkeen panttaamiseen puolestaan tarvitset osakekirjan ja tuoreen isännöitsijäntodistuksen.

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa eli maksaa pelkät kulut ja korot, tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit lainata joko vakuuden salliman maksimisumman tai vain osan siitä. Jos lainaat vain osan, lainasummaa on tarvittaessa kätevä korottaa myöhemmin Verkkopantin kautta.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 906,00€, todellinen vuosikorko 18.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Pyydä arvio